"Lilla Musikbutiken" 

Ja det låter litet men det är vad det är.
Men vårt huvudsakliga mål är att musiker i Härnösand och viss del Kramfors inte ska behöva åka ända till Sundsvall då t.ex.en sträng går av eller trumpinnarna är slitna. Vi riktar in oss på tillbehör för instrument och tar hem instrument på beställning. Vissa instrument kan finnas i lager. Vi vill finnas för dig i Härnösand när du behöver det så ge gärna tillbaka med att Handla Lokalt.


Saknas ditt tillbehör?

Du är nog en bättre expert på ditt instrument än vad vi är. Det finns hur mycket olika tillbehör som hellst för olika typer av ljud. Hör gärna av dig och berätta vad du använder så att vi har det när du behöver.
För din skull!


Vi är ett band och kommer handla hos er. Kan vi få bättre priser?

Absolut. Självklat sponsrar vi lokala band med bättre priser.
Maila även er logga så får ni länk till ert band på vår hemsida.
Ni får då även lägga till oss på er Hemsida.


Kan jag få gitarren omsträngad?


Ja! Priset blir vad strängsatsen kostar + 199kr. Då stämmer vi även gitarren men notera att en gitarr med nya strängar stämmer om sig fort. 

Hur kommer det sig att ÅRB som är en datorbutik satsar på musik?

Mikael Andersson som idag driver ÅRB växte upp i en musikerfamilj i Kramfors. 2006 flyttade han till Härnösand och har idag familj, hus, företag, katt och kombi i Härnösand. Han trivs väldigt bra och har inga planer på att flytta. Han känner också att han vill satsa på Härnösand och vara med att göra Härnösand till möjligheternas stad istället för att vara en förort till Sundsvall.

Pappa till Mikael var "Kramfors Mr.Musicman" Janne Andersson, som spelat i oändligt många olika band, Mikael fanns i den miljön under hela sin uppväxt. Pappa Janne lagade alltid sina instrument och elekronik hemma, kanske fick Mikael sitt intresse för teknik därifrån. Privat plinkar Mikael lite gitarr när tillfälle ges.

Klicka gärna in här nedanför på våra grymma band vi har i Härnösand. Boka dem och ha en underbar Kväll! 

Om vi saknar något kan ni klicka på knapparna här nedanför så får ni se vad vi kan köpa in. Det rekommenderade priset är priset ni får av oss. Vi har även fler leverantörer.

loading...

Janne i mitten håller en Saxofon och det är lustigt då det enda han inte kunde spela var blåsinstrument. Det har på senare år kommit fram att han glömde Basen hemma. Han var i huvudsak, sångare, Bassist, trubadur, gitarrist eller spelade piano/synth. Han producerade även egen musik och hade inspelningsstudio.

Han gick tyvärr bort sommaren 2016 efter 8år av Strokes, Diabets mm.