Priser på Tjänster

Service i verkstad 425kr i halvtimmen,
Hembesök/support på plats 1180kr i timmen. Som privatkund betalar du alltså 590kr per timme med RUT! 
425kr Felsökning av Dator, 
290kr "Quick Fix"

Vi tar betalt per halvtimme i Verkstan. Den lägsta debiteringen vi har är en halvtimme. Alla jobb är olika långa beroende på vad som ska göras. Arbeten kan ta allt från några minuter till ett par timmar. Vi kontaktar ALLTID dig efter felsökningen innan vi utför yttligare arbeten. 

Alla besök på plats hos kund startar på 1 Timme oavsett problem. 

Ska du köpa dator, datorkomponenter eller skrivare?

Oavsett vem du är så sätter vi oss ner med dig och går igenom vilken typ av dator du behöver. Vi vill inte att du ska lägga pengar på en dator du inte kan använda som du vill. Vi vill inte heller att du ska behöva köpa en dyrare dator än du behöver. Vi vill hitta något som passar dig. Samma sak gäller även datorkomponenter och skrivare! 

Ska du köpa ett datorpaket i lösa delar eller vill att vi bygger ihop den kan du inte räkna på ordinarie priser. I dessa fall kommer du få ett paketpris.

Behöver du hjälp?

I vår Serviceverkstad löser vi problem varje dag. Vi har lång erfarenhet och vill att du som kund ska känna dig trygg då du lämnar in datorn till oss. Vi gör alltid en felsökning först och kontaktar dig om vad eventuella åtgärder kommer att kosta. Därefter kommer vi överens om hur mycket du vill att vi ska göra. Felsökningen har alltid en fast avgift, oavsett fel. Har man dessutom köpt datorn av oss kan man ha vissa förmåner och rabatter. Tryggt!

Vi utför:
Byggnationer av datorer på beställning. Oftast handlar det om Speldatorer.
Reparationer av både stationära datorer och bärbara datorer.
​Fjärrstyrning om du har förhinder att komma in med datorn.
Uppgraderingar av programvaror och datorkomponenter.
Räddar data från delvis trasiga Hårddiskar. 
Nätverkslösningar till hem och kontor.
Reparation av annan utrustning.
Hem och kontorsbesök.

Fråga om du är osäker!
 

Vi raderar ALDRIG en kunds viktiga data vid ominstallationer eller liknande arbeten. Det kan röra sig om Bilder, Filmer, Musik, Släktforskning, Bokföring mm. Vi lägger tillbaka datat exakt där det låg innan den lämnades in. Datat sparas i regel hos oss någon månad innan vi raderar den ifall du skulle råka ut för mer problem. Vill du att vi raderar det från våra hårddiskar direkt så går det lika bra. Fundera gärna ordentligt innan du lämnar in datorn på vad som är viktigt för dig att spara i datorn. Det är viktig information för oss.

Har du köpt dator hos oss?

Inom rimliga gränser ingår "Quick Fix" om köpt datorn hos oss.

Tjänsten ”Quick Fix” gäller ärenden som tar mindre än 10 minuter och oavsett fel. Längre arbeten måste vi ta betalt för. "Qick Fix" eller Halvtimmes debiteringen gäller sedan beroende på fel. Vi sitter inte med tidtagning utan fingertoppskänsla kommer gälla.

Support via telefon för enklare frågor och snabb service. Mer komplicerade ärenden måste datorn lämnas in.
Fjärrstyrning vid fall där inlämning inte kan ske. 

Om du inte köpt datorn hos oss

Du är välkommen ändå att lämna in din dator om du har problem. Ordinarie priser gäller.
Vi ger ingen telefonsupport.
Vi supportar inte heller annan utrustning gratis som ni köpt nån annan stans.

Men man kan alltid få hjälp ändå hos oss. 

Fråga om du är osäker! 

Bygga Speldator

Vi bygger din dator efter dina önskemål. Vi hjälper även till med köpråd ifall du saknar kunskaper om hårdvara. En grej som kan va bra att ha med sig innan men kommer in och vill bygga en dator är en ordentlig budget så vi har nått att gå efter. En speldator kan variera väldigt mycket i pris och sällan kommer man under 10 000kr om man vill ha en modern och bra speldator. Ska man bygga en dator för 7-8000 måste man tumma så mycket på prestanda så det blir en dator vi inte vill bygga av den anledning att vi inte vill att du ska bli missnöjd. Kommer man ner på de priserna kan de vara mer prisvärt att köpa en färdig märkesdator och även här hjälper vi till med köpråd. 

Har du redan bra egna delar kan man komma ner i pris, Det blir en bedömning från fall till fall.

Välkommen in för förslag!